Burgeri din fulgi de ovaz

de Michelle in Mancaruri de post, 13 Dec 2009 | 12305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fulgi de ovaz
  • 150 gr nuci macinate
  • 1 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 7 cesti apa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lg oregano
  • cimbru
  • maghiran
  • sare
  • 2 lg ulei
  • 2 lg delikat
  • 10 chifle

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri din fulgi de ovaz:

Cureti,speli si toci marunt ceapa,usturoiul si ardeiul.Pui la fiert apa impreuna cu delikatul.Cand clocoteste,adaugi ceapa maruntita,dupa 2 min ardei,iar dupa alte 3 min,fulgi de ovaz.Ammesteci continu timp de 5 min,apoi iei vasul de pe foc si pui nuca macinata.Sarezi si condimentezi si il lasi acest amestec 30 min la odihna.

Cu mainile unse cu ulei,formezi sfere pe care le aplatinezi si le asezi intr-o tava tapetata .Le copi timp de 15 min pe o parte si alte 15 min pe celalalta parte.

Servesti burgeri pe jumatati de chifla cu frunze de salata verde si rondele de ceapa si rosi!

Sursa: carticica practic

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa verde si patrunjel